Vision

Better an

OUCH than a

what if

what if

Als mensen zijn we gewend om te leven vanuit een gevoel van veiligheid, geborgenheid en zekerheid. Dit zijn stuk voor stuk mooie en fijne kwaliteiten, maar waar brengt het ons op de lange termijn? Om vooruit te komen in het leven is de belangrijkste keuze om te beslissen niet te blijven waar je nu bent. Groei ligt in het onbekende, net dat ene stapje buiten onze comfort zone en OUCH die stap kan soms moeilijk zijn.

Ben jij klaar om die stap te zetten?

Scroll

Need to
know

Hey! Ik ben Britt en ik zie het leven als een feestje dat je zelf moet organiseren, met lef en passie als belangrijkste ingrediënten. Mijn motto “Better an OUCH than a what if” weerspiegelt mijn enthousiasme voor nieuwe avonturen, zelfs als ze een beetje riskant lijken. Ik geloof sterk dat groei buiten onze comfortzone ligt, en hoewel die ‘OUCH’-momenten soms wat pijnlijk kunnen zijn, brengen ze ons naar geweldige kansen.

 

Mijn missie is simpel: laten we dingen doen waar we gelukkig van worden door krachtige merken te bouwen. Bij OUCH draait het om mensen boven marketing. Samen met jou wil ik ontdekken wat jouw doel is en dit omzetten in een uniek verhaal en een persoonlijkheid voor jouw merk. Mijn passie is om deze essentie visueel tot leven te brengen en jouw merk te laten schitteren. Voel je de energie al? Laten we samen dit avontuur aangaan!